Publicerat i Competition och taggat TDF-2016

Välkommen till Wiggles ”My Tour-tävling” 2016! Vi har haft ett nära samarbete med våra leverantörer för att få ihop fantastiska priser i potten till ett värde av mer än 8000 pund!

Nu har DU chansen att vinna 1 av 2 otroliga prispaket. Du behöver bara veta ett och annat om Touren...

 

Välj helt enkelt ut det team som du tror kommer vinna lagtävlingen i Tour de France 2016 och fyll i formuläret nedan.

OBS: ju tidigare du deltar, desto större chans har du att vinna!

Såhär fungerar det:

 • Delta mellan 23-29 juni så räknas ditt bidrag 4 gånger i prisdragningen
 • Delta mellan 30 juni – 6 juli så räknas ditt bidrag 3 gånger i prisdragningen
 • Delta mellan 7-13 juli så räknas ditt bidrag 2 gånger i prisdragningen
 • Delta mellan 14-20 juli så räknas ditt bidrag 1 gång i prisdragningen 

 

Därefter kommer vi att dra TVÅ vinnare ur potten av de som svarat rätt. Första namnet som dras vinner förstapriset och det andra namnet vinner andrapriset.

Priserna

Här har du de fantastiska prispaketen vi har fått ihop åt er!

Första pris - till ett värde av 4 500 pund

Det här är storfräsaren!

Andra pris – till ett värde av mer än 2 250 pund

Det är knappast ett litet pris ändå, eller hur?

 

 

 

Såhär gör du för att delta

För att delta i denna fantastiska tävling och få chansen att vinna ett av våra kanonpriser ovan så behöver du bara fylla i formuläret nedan.

Ju tidigare du deltar, destor större chans har du att vinna! Såhär fungerar det:

Delta mellan 23-29 juni så räknas ditt bidrag 4 gånger i prisdragningen
Delta mellan 30 juni – 6 juli så räknas ditt bidrag 3 gånger i prisdragningen
Delta mellan 7-13 juli så räknas ditt bidrag 2 gånger i prisdragningen
Delta mellan 14-20 juli så räknas ditt bidrag 1 gång i prisdragningen 

Lycka till!

  Ett hett tips är att läsa vår guide till Tour de France-teamen

  Allmänna villkor

  EU-version

  Behörighet

  Tävlingen är öppen för deltagare som finns bosatta i England, Wales, Nordirland, Skottland, Irland, Frankrike, Tyskland, Spanien och Sverige. Priserna kan variera mellan länderna och inkluderar inte särskilda produkter som inte kan säljas till vissa länder. Det totala värdet för priset är dock detsamma. Wiggles anställda och andra representanter för deras dotterbolag samt rådgivare och deras närmaste familj får inte delta i tävlingen. Om du väljer att delta innebär det att du accepterar dessa regler. Wiggle kan endast godkänna tävlingsbidrag som är fullständiga och har skickats in enligt det angivna formatet. Deltagare måste vara minst 18 år. Du måste omgående meddela Wiggle om du lägger märke till en potentiell säkerhetsöverträdelse såsom otillåtet yppande eller användning av ditt lösenord, användarnamn eller e-postadress. Wiggle förbehåller sig rätten att diskvalificera deltagare från prisutlottningen om det bedöms att deltagaren inte har uppfyllt dessa villkor.

   

  Hur du deltar

  Välj vilket team du tror vinner lagtälingen i Tour de France och fyll i det i tävlingsformuläret på den här sidan.

  De rätta svaren samlas sedan i en pott där Wiggle drar 2 lyckliga vinnare.

  För att delta i denna fantastiska tävling och få chansen att vinna ett av våra kanonpriser ovan så behöver du bara fylla i formuläret nedan.

  Ju tidigare du deltar, destor större chans har du att vinna! Såhär fungerar det:

  • Delta mellan 23-29 juni så räknas ditt bidrag 4 gånger i prisdragningen
  • Delta mellan 30 juni – 6 juli så räknas ditt bidrag 3 gånger i prisdragningen
  • Delta mellan 7-13 juli så räknas ditt bidrag 2 gånger i prisdragningen
  • Delta mellan 14-20 juli så räknas ditt bidrag 1 gång i prisdragningen 

   

  Wiggle kommer att kontakta vinnaren för att be om storleksinformation. Därefter kommer priset att skickas ut. Man måste vara över 18 år för att delta och det går inte att ge bort priset till någon annan eller byta ut det mot kontanter.

   

  Tävlingsperioden

  Tävlingen startar klockan 01.01 (svensk tid) den 23 juni 2016 och avslutas klockan 00.59 (svensk tid) den 20 juli 2016. Att delta mer än en gång, kopiera sitt tävlingsbidrag eller på annat sätt reproducera sitt bidrag är inte tillåtet. Wiggle kan omgående stänga ett konto som bedöms sända ut eller på annat sätt vara kopplat till ”spam” eller annan oönskad skräppost. Tävlingsbidrag som fylls i på ett sätt som inte överensstämmer med dessa regler kommer att diskvalificeras och deltagaren kommer att förlora sin behörighet till deltagande i Wiggles tävlingar i framtiden.

  Wiggle tar inte ansvar för: (a) misslyckanden i att ta emot tävlingsbidrag till följd av överföringsfel och andra förhållanden bortom rimlig kontroll, (b) sena, förlorade, borttappade, förvanskade eller förvrängda överföringar eller tävlingsbidrag, (c) tekniska driftavbrott eller fel relaterade till telefon, elektronik, hårdvara, mjukvara, nätverk, internet eller annan data och kommunikation, (d) avbrott, skador, förluster eller förstörelse som orsakats av händelser bortom Wiggles kontroll, eller (e) tryckfel eller typografiska fel i materialen som är förenade med prisutlottningen.

   

  Urval av vinnare

  *om vinnarens storlek inte skulle finnas tillgänglig levererar vi den närmsta storleken vi har tillgång till.

  Prisvinnaren väljs ut av Wiggle efter att tävlingsperioden avslutats. Vinnaren kommer att informeras om vinsten via e-post inom en dag. Prisvinnaren har därefter två dagar på sig att svara Wiggle. Genom att gå med i tävlingen samtycker du till att Wiggle för vidare dina uppgifter till en relevant tredje part i syftet att kontakta dig direkt ifall du visar dig vara vinnaren.

  Om en utvald vinnare eller alternativ vinnare inte går att få tag på, är obehörig eller underlåter att göra anspråk på priset kommer vinnaren eller den alternativa vinnaren att förverka sitt pris och det kommer att tilldelas en alternativ vinnare. Priserna kan inte överlåtas och ingen ersättning (inklusive kontanter) kommer att ges förutom i det fall då Wiggle väljer att ersätta ett pris med ett annat till samma värde eller högre. Det ej avhämtade priset behålls i Wiggles ägo. Den här processen är slutgiltig och ingen korrespondens kommer att påbörjas. Endast vinnaren kommer att notifieras.

   

  Allmän ansvarsbefrielse

  Genom att gå med i tävlingen frigör du Wiggle, relevanta tredje parter och alla deras respektive dotterbolag, chefer, tjänstemän, anställda, representanter och kontor från allt ansvar för krav, kostnader, skador, förluster eller all slags förstörelse som uppstår i anslutning till tävlingen eller i samband med mottagande, ägande eller användning av priset (förutom i de fall det är förbjudet i lag).

   

  Vinnare

  Genom att ta emot priset samtycker deltagaren till att dennes namn, adress och liknande samt prisinformation får användas i marknadsföringssyfte och andra ändamål utan någon betalning, förutom där det är förbjudet i lag. Vinnaren kan behöva medverka i Wiggles marknadsföringsaktiviteter. Genom att gå med i tävlingen samtycker du till att medverka i Wiggles marknadsföringsaktiviteter, inklusive att skapa en paragraf för Wiggles blogg och relaterad PR.

  Wiggle står för prisutlottningen och äger, tillsammans med sina dotterbolag, upphovsrätten © till tävlingen och allt medföljande material. Alla rättigheter förbehålls. Deltagare går med på att bindas av dessa officiella regler och av Wiggles beslut som är slutgiltiga och bindande i alla avseenden. Wiggle förbehåller sig rätten att, i så stor utsträckning som den tillämpliga lagen tillåter det, ändra dessa regler eller avbryta tävlingen när som helst enligt eget omdöme. Deltagare som bryter mot dessa villkor, som manipulerar tävlingen eller ägnar sig åt något handhavande som är skadligt eller orättvist mot Wiggle, tävlingen eller någon annan deltagare (i alla dessa fall sker bedömningen enligt Wiggles eget omdöme) kan komma att diskvalificeras från tävlingen.