Publicerat i Run och taggat recension, gore
gore-bike-wear-one-pro-jackan

Mitt första intryck av är att den ser ut och känns som en premiumjacka av oerhört hög kvalitet. Den är helsvart, förutom reflexdetaljerna och guldloggorna, och är riktigt snygg.

Det första jag lade märke till angående känslan var att det slitstarka yttre materialet känns hållbart och i stånd till att klara av terrängens tuffa tillvaro. Trots denna hållbarhet känns jackan väldigt lätt och kompakt.

Jag har inte fått chansen att testa jackan i regnet ännu men jag kan borga för dess vindtäta egenskaper och andningsförmåga, som båda fungerat bra i rådande förhållanden. Egenskaper som den fleecefodrade kragen och den justerbara luvan gör att jag kan lita på att jackan skyddar mig från vädrets makter även när vintern tränger sig på.

När det gäller passformen tar jag oftast en Small och Gores storlek Small i den här modellen passar mig väldigt bra. Ärmlängden är tillräckligt lång för alla slags rörelser i de tekniska partierna och det finns tillräckligt med utrymme på ryggen för att man ska kunna ha en bekväm cykelposition. Även om jag inte testat det än kan jag tänka mig att det längre bakpartiet, med flik som kan vikas undan, är väldigt praktiskt vid blöt och lerig cykling.

Jag är väldigt nöjd med den här jackan och kommer att recensera den igen när jag har testat den i tuffare förhållanden.

Kolla in GORE One Pro-jackan hos Wiggle

Gore-One-Jacket