Publicerat i Cycle och taggat Lär känna

Hej! Jag heter Andy och har jobbat i kundtjänstteamet med fokus på tekniska frågor i knappt ett år. Jag arbetar med det mesta, från att svara på frågor om produkter till att lösa frågor relaterade tillcykelgarantier. Jag cyklar även för Team Wiggle, så jag tävlar i olika lopp över hela landet.

För mig innebär Wiggle-andan att jag, genom att själv cykla regelbundet, till fullo kan förstå vilket perspektiv den kund som jag pratar med har. Jag vet hur frustrerande det kan vara när ens cykel inte går att cykla på, så jag försöker alltid att hitta en lösning på problemen så fort som möjligt.

Bra jobbat, Team Wiggle… Andy Shackel

Jag har också haft möjlighet att testa en del av de produkter vi säljer så att jag kan ge genuina, personliga rekommendationer av de produkter jag själv skulle välja.

Till mina bedrifter under året hör några vinster i lokala varvlopp, vilka jag hoppas ska bli fler allt eftersom säsongen fortsätter. Jag och några andra medlemmar i Team Wiggle har också blivit antagna till ett fem dagar långt etapplopp i Wales där vi hoppas kunna göra bra ifrån oss. En teamvinst i Corporate-loppet i London Nocturne var också en höjdpunkt.