Publicerat i Run och taggat recension, CEP, kompression
CEP Compression night run sleeves compression wear

I den här recensionen berättar vår medarbetare Tim Wiggins vad han tycker om de färgglada kompressionssleevesen CEP Night 2.0

---

Vi har gått över till vintertid, morgnarna är lite ljusare (ett tag framöver i alla fall) men kvällsrundorna kräver trots allt pannlampor och reflexkläder. Så fram med färg!

Löparkollektionen CEP Night är framtagen för att synas samtidigt som du får den superba komfort och prestanda som CEP är kända för. Kompressionssleevesen CEP Night är en av de populäraste produkterna i utbudet och ger både stabilitet för musklerna och hjälper dig synas bättre när du är ute i mörkret.

Vadsleevsen i olika neonfärger är framtagna för att ge graderad kompression åt dina vader. Du får extra stabilitet för musklerna så att du kan prestera bättre, återhämta dig snabbare och minska risken för skador.

Jag har testat dem under mina terrängrundor kvällstid tillsammans med deras strumpor No Show och jag kan verkligen säga att de imponerat. Passformen är superviktig när det gäller kompressionskläder och CEP tillhandahåller en utmärkt storleksguide så att du garanterat hittar rätt storlek som passar omkretsen runt dina vader.  När du väl hittat rätt, tighta passform så känns de stöttande och minskar smärta och träningsvärk efter genomförd träning avsevärt.

När det gäller synligheten så är CEP Night i princip så färgstarka som det går att bli. Den väldigt orange färgen (i äkta Wiggle-anda) får dig att stå ut ur mängden medan reflexdetaljerna lyses upp av bilarnas strålkastare.  Du kommer verkligen känna dig säker ute i trafiken.

Vadsleevesen från CEP är smidiga att tvätta (vilket är bra eftersom mina terrängrundor lätt blir rätt geggiga), och de ger mycket valuta för pengarna. De har god kvalitet så enligt mig är de en god investering. De stabiliserar musklerna och lyser upp i mörkret. Jag kan starkt rekommendera dem!

Kolla in CEP Night 2.0 Vadsleeves (Orange) hos Wiggle

 

CEP Night Run Compression Calf Sleeves