• Luciatävling! - AVSLUTAD
  12 dec 2016
  Vi som jobbar hos Wiggle fullkomligt älskar julen, men innan det är dags för paketöppning på julafton så gäller det att mysa med lussebulle och varm choklad på lucia såklart! För att du ska ha något att göra medan du lyssnar på Staffan stalledräng så har vi satt ihop lite knep och knåp åt dig. I vår historia om lucia här nedan så har det smugit sig in lite felaktigheter på temat cykling. Kan du hitta alla 5? Skriv in dem i webbformuläret längst ner och tävla om och från Isadore (storlek M)!
 • TDF-2016
  Den STORA My Tour-tävlingen 2016 AVSLUTAD
  22 jun 2016
  Det har blivit dags för Touren! För att fira denna otroliga treveckorstävling så bad vi våra varumärken om en liten tjänst. Vi har nu samlat ihop 2 stycken fantastiska prispaket till ett värda av totalt mer än 8 000 pund och DU har chansen att vinna ett av dem!
 • oakley
  Vinn 1 av 10 par Oakley Prizm Road Jawbreakers! (AVSLUTAD)
  27 maj 2016
  Oakley PRIZM-teknologin PRIZM är en otrolig ny linsteknologi som finjusterar sikten utefter den terräng du cyklar i! Genom att framhäva färger där ögat är mest känsligt för detaljer så förbättrar PRIZM-teknologin både dina prestationer och din säkerhet. Detta genom att förbättra sikten utan att begränsa såsom traditionella tonade glas gör. PRIZM-...
 • TÄVLING - Vet DU hur du ska bete dig i trafiken? (AVSLUTAD)
  11 nov 2015
  DEN HÄR TÄVLINGEN ÄR TYVÄRR AVSLUTAD, MEN KIKA GÄRNA IN SNART IGEN FÖR ATT DELTA I KOMMANDE TÄVLINGAR. Nyligen la vi upp vår lilla bloggserie om trafikregler och annat "bra-att-veta" för svenska cyklister. Nu tänkte vi kolla om du snappat upp lite kunskap längs vägen, så vi har bestämt oss för att ha en liten TÄVLING. Allt du behöver...
 • north face
  The North Face Fuse Jacket
  25 sep 2015 / Miss Vanilla
  Nu har du chansen att vinna en FUSEFORM™-jacka från The North Face i dam- eller herrvariant. Det är en helt fantastisk jacka: lätt, vattentät och med medföljande luva. Men framför allt är den supervarm så att du kan vara bekväm även när det är kallt och regnet öser ner!