• träning
  split image of two triathletes
  16 feb 2017
  Jag kommer att gå igenom en hel del tips och ämnen inklusive sportnäring, tidsplanering och annat, men det viktigaste för dig just nu är att komma igång med träningen.
 • sportnäring
  ORS Hydration
  10 jan 2017
  Många underskattar viken av vätsketillförsel. Det är viktigare än kolfiberhjul, viktigare än aerodynamiska hjälmar och förmodligen även viktigare än din cykeldator. Vätskebalansen är en prestationens diktator. Så lite som en procents förlust av vattenvikten kan leda till en markant minskning av hur intensivt, och hur snabbt, du kan cykla eller...
 • Sverige
  Kalender 2017
  28 dec 2016
  Med allt fler motionslopp som ploppar upp på kartan är det en ren djungel att ta sig igenom allt. Vi har därför varit förutseende och tagit fram några av årets största och roligaste evenemang att delta i eller avnjuta i publikhavet så du slipper den biten. Ta en titt och se vart 2017 kan ta dig!
 • jul
  Julklappstips för triathleten
  30 nov 2016
  Julen närmar sig med stormsteg och vi vet hur svårt det kan vara ibland att hitta rätt julklapp till de du tycker mest om här i världen. Låt oss hjälpa till med den tråkiga biten så kan du ta åt dig all äran sedan på julafton. Kolla in vad vi har letat upp för något till triathleten i familjen. Far Att syssla med triathlon kräver sin utrustning...
 • recension
  Huub Archimedes II 3:5 Våtdräkt
  07 nov 2016 / Martin McKinlay
  Vi har bett Wiggle-teamets Martin McKinlay dela med sig av sina tankar kring HUUB:s Archimedes II 3:5-våtdräkt efter att han spenderat säsongen tillsammans med de allra bästa produkterna i utbudet för triathlon på öppet vatten.
 • Triathlon
  ironman-triathlon-wiggle-blog
  02 nov 2016
  Var är början och slutet på det hela? Folk har sagt till mig många gånger innan jag påbörjade min träning för denna utmaning att det är en ”resa” att ta sig an en komplett Ironman. Det handlar inte bara om att genomföra själva loppet utan också om allt du gör för att komma till startlinjen. När jag påbörjade min träning hade jag min...
 • recept
  Nötsmör från Meridian – receptidéer
  29 jun 2016 / Tom Vaux
  I detta aptitretande blogginlägg delar Wiggle-medarbetaren och cyklisten Tom Vaux med sig av några fantastiskt goda receptidéer för vårt nya utbud av nötsmör från Meridian.
 • Triathlon
  40 är väl ingen ålder? - Del 2
  11 mar 2016
  Wiggle-medarbetaren Will Pakes-Geddes kommer här med sitt andra inlägg i sin serie på 3 delar, om förberedelserna inför IRONMAN-Triathlon 2016!
 • Sverige
  Kvinnor som inspirerar
  08 mar 2016
  "Kunna sådana kvinnor föda barn?" skrevs det i en insändare i Svenska Dagbladet år 1914 när Stockholms kvinnliga idrottsklubb deltog i Dagbladsstafetten som första kvinnliga lag. "O, såna ben! Oj, oj, oj! Så hemskt tjocka och fula!" ojades det över de kvinnliga deltagarna i OS i Göteborg år 1926. Man ansåg helt enkelt inte att...
 • Kolhydrater
  Kolhydrater – hur mycket behöver man?
  08 feb 2016
  Jag råkade ut för något pinsamt häromdagen. Jag hade kört ett tag och totalt ignorerat bensinmätaren som argt blinkade rött och tänkte att jag nog kunde klämma in en snabbtur till affären innan jag var tvungen att tanka.

Sidor